FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  INFORMÁCIÓK  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

ORIENT Karóra
DIVER / Búvár

AKCIÓS Karóra
Reactor
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Scitec
Hirsch
Nautica

PULSAR karóra
Solar 
Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)


2017-02-15

Nemesacél - azaz tévúton járunk... Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)


Hát (amivel mondatot nem kezdünk, mondogatta mindig édesapám, de most csak azért is), akkor legyen ez a vezérfonal, hogy nemesacél nem létezik.

Paff, ki gondolná, hogy ilyen hamar elterjedt ez a megnevezés, sajnos tévesen. Kitalálta ezt az ékszer és óra forgalmazók kicsiny köre, azaz MI :) Hiba.

A nemesacél (most mindenkinek jól elmondom, vagy is leírom) az maga a rozsdamentes acél. Megkövetem magam, tévúton jártam, hiszen én is így neveztem meg sok helyen a webáruházban. Egy nagy SORRY mindenkinek.

Szóval a híres neves 316L jelzés a rozsdamentes acél. Nem orvosi és nem is nemes. Egyszerűen acél. Igen. Jó minőség, magas tisztaság, jól bevonatolható és közel antiallergén anyag.
Az ékszer és óraforgalmazók azonban kitalálták, hogy ez snassz, semmit mondó. 316L???? Kit érdekelne? A tekintet tova fut, nem ragad meg a retina belső felén. De a NEMESACÉL na az igen. A nemes jelzőtől már nemessé is vált, így biztosan több az mint bármi más :) És így már talán jobban el is adható. Nemesacél ékszer, nemesacél óra, melyek orvosi acélból készültek. Totál képzavar.

Kedves vásárlóink, érdeklődök, olvasók! Az óra vagy ékszer hátlapján vagy felületén Stainless Steel azaz rozsdamentes acél feliratot fogsz találni. Nyugodj meg, a legmagasabb minőséget kapod, és ne bánkódj, hogy nem nemesacélból készült az órád :)

www.aceldivat.hu webáruházunkban folyamatosan javítjuk ezt az aprócska hibát és állunk rendelkezésetekre a jövőben is a remélhető és lehető legnagyobb alapossággal :)...tovább
 
Érdekes teszt


2017-02-13

Van az a pillanat, amikor megunják a laboratóriumokat és gyártó egységeket a gyártók és kiugranak kicsit másképpen tesztelni. A Reactor is ezt tette egy 150 kilós Bikacápa segítségével. A végén humánus elengedéssel az óra is ott maradt a damil végén.

...tovább
 
Használd a csuklódon is a nap energiáját!


2017-01-26

A napenergia felhasználása végre elindult azon az úton, amire hivatott. Szerencsére születtek a közelmúltban olyan emberek, akik nem féltek szembe menni a dogmákkal. Kivételes tehetségük az üzleti életben megalapozta, hogy oda figyeljenek rájuk. Kihasználva ezt az erőt teszik ma is a dolgukat, és bár kőkemény üzlet az amivel foglalkoznak, még is ha mélyebben foglalkozunk a munkásságukkal, rájöhetünk, hogy valamikor a föld nevű bolygó az ami profitál majd belőlük és általa mi, emberek is.

Kicsi szelet a környezetvédelemben, de ha utánaszámolok hatalmas vívmány a napelemes óra. Megéri. Neked és a bolygónak is. Apróság, de jó érzéssel töltheti el a szívedet, hogy ha ilyen módon is, de tettél valamit a környezetszennyezés ellen és letetted voksodat a fejlődés és a technológiai sokszínűség mellett.

Kezdetben voltak (mai napig vannak és mindörökké lesznek) a mechanikus órák. Vitathatatlan az óragyártás alapja, ami maga a mechanikus időmérő vagy mechanikus óra, karóra. Nagy feltalálók tették egyre kifinomultabbá, precízebbé és ezzel együtt komplikáltabbá az időmérők gyártását és magukat az órákat. A fejlődés a mechanikus óragyártásban a mai napig jelen van és jönnek létre újabb és újabb csodák. Újabb anyagok, újabb szabadalmak, melyek nekünk örömet okoznak. A fejlődés azonban elhozta a kvarc óra élre törését és pontosságával, megbízhatóságával azonnal elorozta az első helyet, belopta magát az emberek szívébe, észrevétlen felkúszott a csuklókra. Most azonban már nem csak a pontosság vagy szépség a fontos. Bármilyen apróságnak is tűnik egy karóra ebből a szempontból, de a környezetet is védheted vele. Most ez a legfontosabb! Hogyha áhítozunk egy elektromos autóra, napelemes házra, akkor egy karóra elérhetőbb és legalább annyira tudatos megoldás (eszköz).

Miért cseréltetnél elemet? Éves, kétéves költség a jól megszokott elemcsere. Járulékos költség ilyenkor vízálló órák esetében a nyomáspróba, tömítéscsere (akár indokolt, akár nem). Az elem súlyosan környezetszennyező, újrahasznosításával kevesen foglalkoznak és lássuk be az emberek nagy része, tájékozatlanságuknak köszönhetően csak szimplán szemétbe dobja. Az elemcsere, nyomáspróba és tömítések cseréje együttesen, szinte egy olcsóbb óra ára.

Ne légy se a pénztárcád se a bolygó ellensége!

Használj napelemes karórát! Légy részese a fejlődésnek! A kőkorszaknak vége :)

...tovább
 
Allergén anyagok a karóra gyártásban (avagy miért járhat pórul, aki a gyenge minőséget választja)


2017-01-24

Ebben az írásban nem azt akarom leírni, hogy miért és mit vásárolj, inkább azt, hogy mit ne vásárolj. Szeretném lerántani az amúgy sem vaskos leplet a gagyi fogalmáról és felnyitni a szemeteket egy olyan témában, amire sokan fittyet hánynak, de valóban érdemes foglalkozni vele. Az egészséged a tét! Itt most csak az óragyártás területén belül boncolgatnám a témát.

Mit ne vásárolj? Gagyit ne vásárolj!

Szeretjük az internetet és a nagyban fejlődő webes vásárlási lehetőségeket (hazudnék, ha erre azt mondanám ez a baj. Nem, ez nem probléma). Igen Te is szereted. Miért? Nagyon egyszerű. Minden meg van egy helyen és a választék határtalan. Az árak versenyben és biztosan mindenki (Te is) megtalálja a neki való terméket. Hamis Rolex, Breitling, Cartier? Mit számít, jól néz ki majdnem olyan mint az eredeti, gyerünk, vegyük. Ott van a No Name ami “de csinos”, hát akkor kosárba bele, ingyen szállítás és már várjuk is a postást. És ezeken felül van hangzatos jól kitalált, semmilyen múlttal nem rendelkező név, aki gyárt valami ócskaságot, divatot teremt (legyen ez az érték) és Te jól megvásárolod, mert hát a szomszédnak is van ilyen, akkor már le ne maradjak. Persze ezek ahogy jönnek, olyan gyorsan el is tűnnek a piacról. ( Legyen ez a bevezető )

Nos akkor boncolgassuk a témát. Ha tetszik valami és az ára is megfelel az ember megveszi, mert fogyasztunk. Nem is akarok én hittérítő lenni, amit úgy érzel vedd meg, ha teheted. Azonban fel kell hívnom a figyelmedet egy dologra amit a felszínes csillogás elhomályosít. A karóragyártás egyrészről speciális (pl.:búvár és pilótaórák), de nagyobb részt divat. Te és mindenki más azért veszi meg azt a karórát mert tetszik neki. Ez az első és legfontosabb. Van azonban egy másodlagos vonulata is a dolognak, hogy MIBŐL KÉSZÜLT?????? Ez a vásárlók igen kis hányadát érdekli, pedig nagyon fontos!!!!
A felhasznált anyag nagyban meghatározza a termék tartósságát, de itt erről most nem fogok mesélni, aki ezt nem tudja elsőre, AZ ŰLJ LE 1-es!

A GAGYI!

Elérkeztünk a ponthoz, hogy leírjam: A GAGYI VESZÉLYES! Az ok egyszerű. Olcsón teremteni valamit, ami mindegy, hogy meddig és hogyan szolgálja ki a vásárlót. Legyen eladva, legyen profit, a többi nem a mi dolgunk. Szóval ez a fajta mentalitás adja a gagyi alapját. Sajnos emellett sok kereskedő elmegy vagy csak megint a profit miatt, nem is foglalkozik vele. A gyártók min tudnak spórolni? A felhasznált anyagon. A GAGYI nem rozsdamentes acélból fog készülni és nem minőségi szerkezet fogja hajtani a mutatókat. Az hogy mennyire pontos az lehet nem is annyira számít, mint az egészséged.

ALLERGIA! (fémallergia)

Míg a “komoly márkás” óragyártók odafigyelnek a felhasznált anyagokra, melyek nagyrészt véletlen pont antiallergén anyagok, addig a gagyit gyártókat ez mit sem érdekli. Az óra tokja, csatja készüljön valamilyen hulladék fémből. Mindegy milyen eljárással készül, legyen olcsó, egészségügyileg senkit se fog érdekelni. Legyen krómozható, nikkelezhető, aranyozható, mert akkor legalább pár napig szépen csillogós. Aztán amikor elkezd kopni, és feloldódni a kitudja milyen anyag, akkor kezdődnek a problémák. A pórusok tágulása, az izzadság vándorlása szépen elkezdi a bőr alá vinni az allergiát kiváltó anyagokat. Ürülni, eltűnni nem fog. Terjedni, vándorolni annál inkább. Először enyhe bőrpír és viszketés. Később azonban kegyetlen, egy egész életen át kísérő fémallergia lesz a vége. Kínokat okoz majd egy farmergomb, egy övcsat, egy bizsu fülbevaló, vagy bármi apróság, ami addig nem. Ezt követően már nem hordhatsz majd csak aranyat, platinát, titánt, melyeknek ára hmmmm, hagyjuk is. Egyszóval, amit most megspórolsz, azt holnapután sokszorozva fogod ki-, vagy megfizetni.
...tovább
 
Invicta 2017


2017-01-03

Invicta szervizünk folyamatosan frissülő készlettel vár titeket. Rendeld meg nálunk Invicta karórád szíját és mi ingyen házhoz szállítjuk vagy üzletünkben díjmentesen felszereljük neked. Invicta óra javítással kapcsolatosan keress minket bizalommal. Szervizünket próbáljuk az igényekhez igazítani és tudásunk legjavával segíteni.

...tovább
 
KARÁCSONYI AJÁNDÉK AKÁR 50 000.- ÉRTÉKBEN


2016-12-13

Karácsony alkalmával akár 50 000.- (azaz ötven-ezer) forint értékű ajándékot adunk minden kedves vásárlónknak, aki 200 000.- (azaz kettőszáz-ezer) forint értékben vásárol webáruházunkban. A kiválasztott ajándék karóra kódját kérjük írja a megjegyzés rovatunkba és mi ingyenesen a megvásárolt termékek mellet kiszállítjuk Önnek.
A vásárlási összérték akár több darab karóra vásárlása esetén is elérhető, az ajándékot természetesen így is szállítjuk.

Ajándék karóráink
...tovább
 

Ajándék Akció!2016-12-01

...tovább
 

Presage kollekció a Seiko műhelyéből2016-11-23

Több mint 100 év eltelt azóta, hogy a SEIKO megalkotta első karóráját. A felfedezések és újítások úttörője letette névjegyét és máig bírja az elismeréseket az órakedvelők széles táborában.

Presage kollekció

 

SEIKO 5. 50 évnyi megbízhatóság.2016-09-30

A Seiko sikertörténeteinek egyike. Egy olyan szerkezet, mely nem kívánt innovációt, mert messze megelőzte korát megbízhatóságában. Méltán említhettük egy lapon a svájci "kötelezően" mechanikus szerkezetekkel.

50 év eltelt és a történet folytatódik.....

itt...

SEIKO 5 karórák 

Invicta szíjak és szerviz szolgáltatás2016-03-29

Kedves Látogatóink

Örömmel jelezzük minden kedves látogatónknak, hogy elindítjuk Invicta karórák szervizszolgáltatásunkat. Nagy figyelmet fordítva az INVICTA szíjak, csatok pótlására, webáruházunkban folyamatosan bővülő készletünkből már rendelhető több közkedvelt modell szíja, megkönnyítve a vásárlást.
Kérünk téged, amennyiben nem találod az általad használt modell szíját a listánkban, úgy ne add fel! Írj nekünk levelet az info@aceldivat.hu e-mail címre, az aceldivat.hu facebook oldalra vagy keress fel minket telefonon vagy SMS -ben a +36 30 88 22 515 telefonszámon. A pontos rendeléshez nincs szükség másra, mint a karóra hátlapján található 4 vagy 5 jegyű számsorra.
Hogyha bármilyen más, szervizeléssel kapcsolatos kérdésed merül fel, akkor is keress minket bátran, egyeztetés után megpróbálunk tudásunk szerint a legmagasabb szinten segíteni.
...tovább
 
AJÁNLOTT TERMÉKEINK

Seiko SGEE07P1 férfi karóra

58000 Ft
db

Seiko 5 SSA295K1 férfi karóra

88000 Ft
db

Seiko Velatura SPC149P1 férfi karóra

193000 Ft
db

Seiko Velatura SNDV65P1 női karóra

257000 Ft
db

Seiko Velatura SPC075P1 férfi karóra

189000 Ft
db

Invicta 1076 karóraszíj

34900 Ft
db

A feltűntetett árak bruttó árak! | Az árváltozás jogát fenntartjuk!
 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


TW Steel TW132 unisex karóra

99000 Ft


TW Steel TW15 unisex karóra

105000 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU